Hirdetés

szemcsepp.lap.hu / Száraz szemre javaslott cseppek

Száraz szemre javaslott cseppek

Az Artelac CL szemcsepp minden szempontból megfelel a modern szemészet műkönnyel szemben támasztott követelményeinek, melynek a lehető legközelebb kell állnia a természetes könny tulajdonságaihoz.

A Harvard Egyetem orvosi karának kutatói felfedezték, hogy alfa-linolénsav tartalmú szemcsepp segítségével jelentősen csökkenthetők a száraz szem tünetei. A száraz szem szindróma egy olyan betegség, mely során nem termelődik elegendő könny ahhoz, hogy a szemet nedvesen tartsa, ezért az irritált lesz és ezért következményesen gyulladás alakul ki.

60 év felett négy ember közül háromnál kisebb-nagyobb mértékben jelentkezhet a száraz szemre utaló panaszok valamelyike, például az égő- szúró érzés, szemvörösség, fáradtság, idegentest-érzés, sokszor paradox módon erős könnyezés.

Kitűnően hidratáló szemcsepp, amely segít nedvesen tartani a lencsét

Szemcsepp: tiszta, színtelen, idegen részecskéktől mentes oldat.

A SYSTANE nedvesítő szemcsepp a szembe cseppentve gyorsan és tartósan megszünteti a szemszárazságot, irritációt.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Száraz szemre javaslott cseppek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés